Torsdag 23. Mai
2024. Uke 21
Personvern
Innhold
Sveip.net linker til både norske og utenlandske nettsider med relevant og nyttig innhold for norske brukere. Vi tar ikke ansvar for innholdet på sider vi linker til. Vi linker ikke til nettsider som inneholder gambling, pornografi eller kopibeskyttet materiale. Alle linker på våre sider er lagt ut i beste intensjon om å gi brukere i alle aldre en nyttig og god opplevelse.
Trafikklogging/Tracking
Vi bruker Google Analytics til å måle trafikken på sidene våre. Denne målingen er 100% anonym, og kan ikke spores tilbake til noen enkelt person. Dette er en type måling som de aller fleste nettsider har for å måle antall brukere, type nettleser, hvilke sider og linker som er mest brukt osv.
Informasjonskapsler/Cookies
Våre nettsider oppretter også noen cookies/informasjonskapsler på din masken for å lagre fargevalget, søkemotorvalg, værdata osv. Dette er tekstfiler som er helt ufarlige for din maskin og inneholder ingen sporingsinformasjon.
E-post adresser
E-post adresser blir kun brukt til å svare på meldinger som mottas via kontaktskjemaet på våre sider. Vi gir ikke ut e-post adresser til andre.